Boligforeningen AAB Afd. 13 Valby
Opslagstavlen
Hej igen så prøver vi at starte opslagstavlen igen. Vi håber alle at det kommer til at foregå i en sober og positiv tone denne gang.

Opslagstavlen er tænkt som en besked mellem beboere af alle slags oplysninger - såsom køb - salg - hjælp eller bytte af alt muligt hvad den enkelte beboer nu har af ting og sager.

 
Dit navn:  
Din kommentar:  
30-01-2019
Helena:
Hejsa,

Vores bil fylder ca en parkeringsplads - ligesom alle andre biler. At vi holder parkeret betyder ikke at andre ikke kan parkere ved siden af.

Til din information kan jeg oplyse at det ikke er en lastbil men en personbil.

Uanset holdning er det aldrig okay at ødelægge folks ting og begå hærværk. Det er en ulovlig handling, og politiet er orienteret. Vi har fået oplyst af foreningen at vejen inklusiv parkeringspladserne er offentlig vej, hvorfor ingen har mere ret til pladserne end andre.

Som sagt er man velkommen til at kontakte os hvis man har behov for at drøfte det.

Helena
10-11-2018
Sørense Bramslykkevej:
Hej Helena
Tror du ikke det er fordi det er en stor bil - du fylder meget på parkeringspladserne og du ødelægger anlægget og stenene med at køre op i bedene med den store bil. den ligner også en lastbil, så det er måske derfor nogle er sure på jer - prøv, at få en mindre bil.
Hilsen en der forstår de sure beboere.
26-10-2018
Helena Jørgensen:
SÅ er vi på den igen!

Vi troede folk var kommet på bedre tanker, men vores bil bliver STADIG udsat for hærværk med jævne mellemrum.
Vi har skiftet bil siden sidst, men på trods af det bliver vores dæk stadigvæk ødelagt fra tid til anden.

Senest er det sket på et tidspunkt mellem den 25 og 26 oktober, og er netop blevet opdaget her til aften.

Sidst det skete er kun et par uger siden.

Har nogen i ejendommen noget imod os eller vores bil, hører vi meget gerne fra vedkommende!

Omtalte bil er den mørkeblå Toyota Landcruiser.

Jeg kan kontaktes på tlf 42400545.

Mvh. Magnus og Helena
Bramslykkevej 23, 1. th
12-09-2017
Martin Bang:
Hej alle
Info til dem som også har været udsat for indbrud i deres loftrum. Politiet har bedt mig oplyse journal nr. 0100-75313-00625-17 til dem af jer som anmelder et indbrud i jeres loftrum her i weekenden. Dette er for at de kan sammenkoble de forskellige indbrud i en og samme sag.
10-09-2017
Martin Bang:
OBS INDBRUD*
Jeg har netop opdaget (søndag eftermiddag ca. kl. 17.30) at der har været indbrud i vores loftrum. Hængslerne ser ud til at være blevet klippet op og bøjet sammen igen for at "skjule" indbruddet. Umiddelbart ser det ud som om, at det samme er sket i nogle af de andre loftrum, så jeg vil anbefale at I tjekker jeres loftrum, for at se om I også har været udsat for indbrud. Ud over dette opslag har jeg har også lagt en besked på telefonen i ejendomskontoret samt skrevet en mail til både afdelings- og ejendomskontoret.

Jeg ved ikke om jeg skal gøre opmærksom på indbruddet andre steder/ kanaler. Jeg formoder at anmeldelse af indbruddet skal ske individuelt for hver husstand til politiet og forsikringsselskabet.

Vh. Martin
10-09-2017
Martin Bang:
OBS INDBRUD*
Jeg har netop opdaget (søndag eftermiddag ca. kl. 17.30) at der har været indbrud i vores loftrum på Bramslykkevej 3. Hængslerne ser ud til at være blevet klippet op og bøjet sammen igen for at "skjule" indbruddet. Umiddelbart ser det ud som om, det samme er sket i nogle af de andre loftrum, så jeg vil anbefale at I tjekker jeres loftrum, for at se om I også har været udsat for indbrud. Ud over dette opslag har jeg også lagt en besked på telefonen hos ejendomskontoret samt skrevet en mail til både afdelings- og ejendsomskontoret. Jeg ved ikke om der er flere steder/ kanaler som jeg skal gøre afdelingen opmærksom på indbruddet?

Vh. Martin
11-04-2017
Helena Jørgensen:
Vi kan i øvrigt kontaktes på tlf nr. 42400545.

Vh. Magnus og Helena
11-04-2017
Helena Jørgensen:
Hej alle.

Vi har nu desværre været ude for, at der hele 3 gange er blevet begået hærværk på vores bil mens den har holdt parkeret på parkeringspladsen ved Bramslykkevej. Første gang blev to dæk skåret op i august 2016, anden gang blev der sat et partisansøm i et dæk, som vi opdagede vi for en uges tid siden. Seneste hærværk er blevet begået natten til i dag den 11. april 2017, hvor endnu et dæk er blevet skåret op.
Det kommer os for øre i dag, at der åbenbart er nogen der tvivler på hvorvidt bilen tilhører beboere i ejendommen, og man derfor har set sig sur på at bilen holder parkeret på pladsen. Om det har nogen sammenhæng ved vi naturligvis ikke. Men faktum er at vi bor i denne afdeling og derfor har ret til at have vores bil parkeret der ligesom alle andre.

Vi opfordrer blot til, at vedkommende som har noget imod vores bil venligst holder op med dette hærværk og lader vores bil være.

Er der nogen der ved noget, hører vi gerne fra dem.

Vi hører naturligvis også gerne fra personen som har udført hærværket, i fald det er en person her fra afdelingen. Det er ikke billigt at blive ved med at skulle købe nye dæk.

Omtalte bil er den mørkeblå Jeep Cherokee.

Vh. Magnus og Helena
28-12-2016
per larsen:
Hej med jer ældre og og unge mennesker på bramslykkevej  som I nok ved er det dyrt at få repareret sin computer og hvor skal man gå hen, uden det koster formue har rodet med computer siden 1995
Derfor tilbyder jeg min hjælp til meget små penge som alle kan være med på
Kontakt info:
perlar11@hotmail.com
tlf: 22635895
05-09-2016
Yvonne Staal:
Hvis der er nogen der er interesseret i at købe entrespejl, skoskab og knagerække for 400,-kr. Kontakt os edelig. Det er i lyst træ med sorte lister.
Sender gerne billeder.

ystaal@gmail.com

20680491
31-08-2016
Søren Mathisen:
Hej jeg hedder Søren
Jeg ser at taget på skraldehusene bliver renset, de så også miserable ud - de er blevet flotte.
Jeg synes også at vores nye gårdmand Jim klare det rigtig godt - han holder arealerne flotte.
Hej det var bare det


Boligforeningen AAB Afd. 13 | Bramslykkevej 9 | 2500 Valby | Tlf.: 30480526